Få komplet solcelleanlæg til erhverv

Solceller til erhverv

Solceller til erhverv

Solceller til erhverv er i mange tilfælde stadig en rigtig god forretning, hvis solcelleanlæggets størrelse skaleres, så det passer med virksomhedens tomgangsforbrug i dagstimerne. Herved opnår du en stor besparelse i indkøb af elektricitet fra nettet og kan nedbringe virksomhedens elregning betydeligt. Den største besparelse opnås således ved at benytte så meget af den producerede el, som muligt.


Spar penge via elforbrug
Afregning sker time for time, hvilket udligner strømudsvingenes toppe og bunde, og der tegnes en middelkurve, som vi søger at ramme. En nøjagtig oversigt over virksomhedens timeforbrug kan altid rekvireres fra forsyningsselskabet. Du er meget velkommen til at ringe til os - så finder vi sammen den optimale løsning på et solcelleanlæg til din virksomhed.


Hvis anlægget producerer mere, end din virksomhed forbruger, sælges dette til energinet (staten) for minimum 60 øre de første 10 år og minimum 40 øre de næste 10 år. Er markedsprisen for el højere, så sælges den også til den højere takst. Markedsprisen på den solgte el forventes at ligge på cirka 55 øre pr. kWh om 10 år.

I 2013 vil du kunne afskrive hele virksomhedens solcelleinvestering med 100% - med op til 25% om året.

Få en uforpligtende beregning på et solcelleanlæg til din virksomhed

Udfyld vores revisorgodkendte ”Anlægsberegner”. I løbet af 24 timer modtager du en nøjagtig beregning. Anlægsberegneren er udviklet i samarbejde med en statsautoriseret revisor, og giver dig en ærlig og kompetent rådgivning omkring finansiering og udbytte af dit solcelleprojekt. Anlægsberegneren tager udgangspunkt i dit individuelle forbrug, og præsenterer dig for et solidt beslutningsgrundlag.

Med anlægsberegneren får du:

  • Lokal produktionsprognose
  • Oversigt over tilbagebetalingstid
  • Årlig forrentning
  • Likviditet (årlig akkumuleret inkl. afskrivning)
  • CO2 besparelse