Bliv forhandler og få solceller til engros priser

Solarflex A/S’ primære kundegruppe er eksisterende solcelleinstallatører og el-installatører, hvem vi tilbyder engros priser på vores kvalitets solcelle produkter. Indgår du en grossist eller forhandler aftale med SolarFlex A/S vil du afhængig af aftalens karakter kunne opnå særdeles fordelagtige priser.

Derfor skal du vælge SolarFlex

Når du vælger at samarbejde med og indkøbe solcelleanlæg til engros priser hos Solarflex, får du samtidig en partner, der i høj grad vægter personlig kontakt og professionel rådgivning. Det er afgørende for os, at vores produkter bliver anvendt korrekt og udnyttet på bedst mulig vis. Derfor tilbyder vi altid grundig projektering og service gennem hele købs-, monterings og serviceforløbet.

Konkurrencedygtige engros priser og topkvalitet på solceller

Hos Solarflex har vi nøje udvalgt vores produkter, da vi udelukkende ønsker at levere materiel i den bedst mulige kvalitet. Samtidig er det en del af vores koncept, at vi ønsker at tilbyde markedets absolut bedste priser, hvorfor vi er direkte importør af solcelleprodukter. Derfor holder vi os altid 100 % opdateret på udviklingen i branchen samt på priser og produkter, så vi altid kan tilbyde dig det mest optimale solcelle anlæg, engros priser samt den bedste rådgivning og service.

Se vores solcelle pakker Se alle vores solcelle produkter

+45 88 17 63 63
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.