Projektering af solceller til erhverv

Hos Solarflex tilbyder vi fuld projektering – og det mener vi! Vi undersøger og udarbejder komplet materiale, herunder autocad tegninger med kabelføring og befæstelser. Vores mål er altid at rådgive på så detaljeret et niveau, at vi giver dig de bedste forudsætninger for at træffe din beslutning om at investere i solenergi.

Værd at vide om tilslutning til el-nettet

Det er altid vigtigt at undersøge tilslutningsforholdene til el-nettet samt de udgifter, der kan være forbundet hermed. Dette er en grundig process, hvor vi beder din netleverandør lave en udgiftstilkendegivelse.

Udgiften til denne tilslutning varierer utroligt meget fra område til område, og spænder i størrelsen 0-500.000 kr. alt efter, hvordan din virksomhed bliver tilsluttet og afregnet. Derfor bør en endelig kontrakt først indgåes efter afklaring af disse forhold, og her er en fuld projektering med overblik over de faktiske udgifter en nødvendighed. Forudsætningen for en komplet projektering er, at du er fast besluttet på at realisere dit solcelleprojekt.

Udfyld information om jeres virksomhed og få anbefaling til hvilken solcelle løsning der passer bedst til jeres virksomhed

+45 88 17 63 63
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.