Solcelle monteringsløsninger

Når dit solcelleanlæg skal monteres, er den optimale monteringsløsning vital for anlæggets mangeårige ydeevne. Vores erfarne montører definerer den mest ideelle løsning baseret på dine ønsker samt tagkonstruktion og materiale. Her kan du læse mere om Solarflex’ forskellige monteringsløsninger til både privat- og erhvervsbygninger. Se detaljerede information og tekniske specifikationer til vores solcelle montage produkter her

Fladt tag med ballast

Solcelle monteringsløsning på fladt tag

Som standard benytter Solarflex Alugrid til montage på flade tage. Alugrid er en ballastløsning i ren aluminium. Herved opnår du den lettest mulige løsning samtidig med, at du ikke gennembryder taget for forankring. Vægtmæssigt ligger denne løsning samlet set på ca. 26 kg/m2. Der er mange forskellige muligheder til fladtage, og vores montører vælger altid den løsning, som passer bedst til forholdene på dit tag.

Eternit/tagpap med hældning/ståltag

Solcelle monteringsløsning på eternit og tagpap tag

Solarflex benytter Klick top forankringer til montage af solcelleanlæg på eternit tag. Klick top forankringer sikrer en effektiv kvalitetsmontage, som også kan benyttes til ståltage, ved paptage med hældning samt skiffertage. Vælger du at opgradere med Fix Plan, sikrer du dit paptag mod fugtindtrængning.

Tegltag

Solcelle monteringsløsning på tegltag

Hos Solarflex benytter nu en justerbar Roof Hook, når vi monterer solcelleanlæg på tegltage. Denne løsning er ikke den billigste, men til gengæld den bedste og mest sikre løsning for at undgå vandindtrængning. Normalvis forankres Roof Hook direkte i spærret, men det vurderer vores montører ud fra den individuelle tagkonstruktion.