Solcelleanlæg | Det bør du have styr på, før du køber

 

Bæredygtighed og grøn energi er på alles læber. Vi har overforbrugt af jordens ressourcer, og en grønnere kilde til energi er derfor blevet at foretrække.

Et solcelleanlæg kan være med til at reducere denne belastning og samtidig være en økonomisk gevinst. Hvor stor den økonomiske gevinst vil være, afhænger af mange forskellige faktorer, som vi herunder vil forsøge at gøre rede for. Dermed får du de bedste forudsætninger for dit valg af solcelleanlæg.

  1. Hvor stort er dit årlige el-forbrug?
  2. Bor du i et nyere eller ældre hus?
  3. Har du mulighed for at placere solcelleanlægget mod syd med en 45 grader hældning (Se mere om betydningen af solcellers placering)?
  4. Hvor meget strøm bruger du i dagtimerne, når solen skinner?

Vi har igennem mange års salg og opsætning af solcelleanlæg erhvervet os store og også forskelligartede erfaringer med rentabiliteten af solcelleanlæg. Desværre kan vi endnu ikke give et endegyldigt svar på, hvad du kan spare. Vi kan komme tæt på, men da vejret er uforudsigeligt, og familiers forbrug varierer, vil det altid kun være estimater.

Om end vi ikke kan give en 100 % garanti for din økonomiske gevinst, kan vi garantere, at et solcelleanlæg vil spare miljøet for en stor energimæssig belastning.

Information fra uvildige kilder til valg af solcelleanlæg

Her på hjemmesiden finder du forskellig information; "Om det kan betale sig at få solceller?", "Hvad du kan spare", "Tilskud til solceller" og meget mere. Du kan ligeledes altid kontakte os på telefon: 88 17 63 63 og e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål.

Den viden om solcelleanlæg, som vi deler med dig, er baseret på vores mangeårige erfaring. Vi ved dog også, at de fleste kunder foretrækker at samle viden fra flere kilder for på den baggrund at foretage den mest velovervejede købsbeslutning. Derfor har vi gjort det nemt for dig ved at samle en række forskellige eksterne uvildige kilder, der kan gøre dig klogere og hjælpe dig til det rette valg af solcelleanlæg.