Dansk Solcelleforening

Solarflex er medlem af Dansk Solcelleforening, som er stiftet i 2008 med det formål at agere samlingspunkt for virksomheder, institutioner og organisationer, der professionelt beskæftiger sig med solcelleanlæg.

Et medlemskab, som forpligter

Foreningen arbejder for at fremme udbredelsen af solceller i Danmark og ønsker i samme forbindelse at sikre, at danske leverandører af solcelleydelser betragtes som pålidelige og seriøse. Derfor er vi som medlem forpligtet til at efterleve foreningens retningslinjer samt udelukkende at levere saglig og retvisende information om vores produkter og ydelser til både kunder og offentligheden. Kun aktører, som lever op til denne målsætning, kan opretholde et medlemskab i 
Dansk Solcelleforening.

Tryghed for retvisende information
Som kunde hos Solarflex har du garanti for retvisende information om vores solcelleprodukters ydelser og holdbarhed. Vi tager vores medlemskab i brancheforeningen meget seriøst, og vil gøre vores for at sikre, at den danske solcellebranche i fremtiden vil nyde anerkendelse og respekt blandt vores kunder.

Mere om solceller

Dansk Solcelleforening formidler også saglig information om solceller, gældende lovgivning samt information om relevante forsknings- og udviklingsresultater etc. Du kan læse mere på foreningens hjemmeside www.solcelleforening.dk.

dansksolcelleforening